Д-р Виктор Исјановски ќе биде нов директор на Фондот за здравствено осигурување

t

Актуелниот директор на Здравствен дом-Скопје, д-р Виктор Исјановски ќе биде нов директор на Фондот за здравствено осигурување, ексклузивно дознава Фактор.

Инаку вечерва СДСМ вечерва на седници на Извршниот и на Централниот одбор треба да ги утврдат кадровските решенија за составот на новата влада, а новиот партиски лидер и мандатар утре ќе го достави до Собранието предлогот за новиот владин кабинет. Кон крај на неделава треба да се одржи и собраниска седница на којаи официјално ќе биде избрана новата владата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Директорот на М-НАВ Хамиди тврди дека огласот…

- Гледам дека проблематични, условно речено „демек“…

Да помогнеме за лекување на 19-годишниот Виктор…

На 19-годишниот Виктор Боневски од Скопје му…

(Фото) Левица прашува дали директорката на „Лазо…

ДАЛИ ДИРЕКТОРКАТА НА ООУ „ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“ ВРШИ…

Кој ќе биде нов директор на АНБ?

Кој ќе биде нов директор на АНБ?…

Да плачеш или да се смееш: Директор…

Дамир Шкугор, довчерашниот директор во Секторот за…