Објавено на:

Замина уште една легенда, пoчинa Аки Раxимовски

t

Починa Аки Раxимовски(66), пејач на Парни Ваљак. Веста за смртта објавена е на официјалната страна на групата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ