И Свети Николе во мрак – Што се случува?

t

Во моментов по тертпат за неколку минути главниот град Скопје остана без струја, но тоа не се случува смао во Скопје.

Извори на Инфомакс информираат дека и цело Свети Николе остана без струја, засега не се знаат причините за гасењето на струјата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ЕСМ и денеска произведе 100% од потребната…

АД ЕСМ на 29.10.2022 година произведе 11.415…

2,8 милиони евра заштеда кај 40 фирми…

2,8 милиони евра заштеда кај 40 фирми…

АД ЕСМ и вчера целосно ги задоволи…

 АД ЕСМ во текот на вчерашниот ден…

ЕСМ: Произведена струја за 100% задоволување на…

АД ЕСМ на 22.10.2022 година произведе 12.040…

Повеќе од милион и пол Украинци останаа…

Повеќе од еден и пол милион корисници…