Курсна листа на НБРМ: Еврото и доларот скоро изедначени

t

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска изнесува 61.5030 денари, а американскиот долар чини 61.0937 денари. Британската фунта изнесува 72.8968 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Падна доларот, фунтата…

Според средниот курс на Народната банка на…

Огромен раст на вредноста на доларот, еврото…

Според средниот курс на Народбата банка на…

Курсна листа на НБРМ: Видете ја денешната…

Според средниот курс на Народната банка на…

Еврото далеку зад доларот! Курсна листа на…

Според курсната листа на Народната банка на…

Вртоглав пад на еврото во однос на…

На светските пазари вредноста на доларот во…