Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната вредност на валутите

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а на американскиот долар 56.5835 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.6808 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Србите меѓу земји со најевтина струја во…

Електричната енергија е еден од највиталните ресурси…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Ангеловска-Бежоска: Западен Балкан има понизок БДП за…

Малата инволвираност на жените во општеството, не…