Општина части, плаќа народ… 141,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ од градоначалниците на Мицкоски за фирма со КРИВИЧНА ПРИЈАВА за “МЕСТЕЊЕ ТЕНДЕРИ”!

Додека има овци, ќе има и волна, рекол мудриот македонски народ кој со векови си страда од “своите”. Или ние сме наивни, или политичариве многу добро “мачкаат очи” пред избори, за откако ќе бидат изберени на некоја функција да прават сѐ спротивно на кажаното. “Ќе дојде време на лажни пророци, што божем во мое име … Continue reading Општина части, плаќа народ… 141,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ од градоначалниците на Мицкоски за фирма со КРИВИЧНА ПРИЈАВА за “МЕСТЕЊЕ ТЕНДЕРИ”!