Поддршка и од Сингелич, жителите на двете села ќе протестираат заедно за проблемот со струјата

t

Жителите на Стајковци денес протестираа поради тоа што се оставени без струја на минусни температури.

На жителите од Стајковци поддршка им дадоа и жителите од село Сингелич.
Доколку не се реши проблемот со струјата од утре ќе протестираат заедно, жителите на двете села, кои оддржаа и состанок во МЗ Стајковци.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Фото) Македонците во Лондон до Макрон: Запри…

Македонската дијаспора во Лондон одржа протести пред…

Македонците и денеска протестираат против францускиот предлог

Пред Собранието и денеска повторно се собрани…

Булеварот пред Собрание и денеска е затворен…

Булеварот „11 Октомври“ денеска повторно е затворен…

Немој Стево, имаш деца ќе те колне…

Пред Собранието се протестира против францускиот предлог.…

Демонстрантите фрлаа јајца и тоалетна хартија кон…

Неколку табли јајца и тоалетна фрлија демонстрантите…