Сашко Коцев: Среќа ја тргнаа оградата пред Влада, иначе уште ќе тапкавме во место

t

Актерот Сашко Коцев, попладнево објави фејсбук статусот во кој се пошегува на сметка на владата.

– Среќа ја тргнаа оградана пред влада па ни тргна, иначе уште ќе тапкавме у место, напиша Коцев на својот фејсбук профил.

Кованата железна ограда беше отстранета од пред зградата на Владата на пред повеќе од три години. За оградата која три години стоеше пред Владата, одлуката за отстранување беше донесе на седница на Владата, а со цел на граѓаните да им биде комплетно достапен јавниот простор околу објектот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ