(Фото) Стотици Македонци се поклонија и чекаат да се поклонат пред Даскалот

t

Македонците чекаат ред да се поклонат пред Ликот иДелото на големиот Македонец Гоце Делчев.

Ова се фотографиите од Црквата Свети Спас.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ