Започна БАЛТОПС, голема воена вежба на НАТО…

Во Балтичкото Море почнаа големите заеднички вежби…

Естонија бара НАТО да ги засили патролите…

Естонскиот министер за одбрана, Хано Певкур го…

Во авионот кој се урна во Балтичкото…

Мал авион „Цесна“ се урна вечерва во…

Русија на готовност: Американски разурнувачи влегоа во…

Американските ракетни разурнувачи „Доналд Кук“ и „Форест…