Она што се случува во Газа можеме…

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант денеска…

Можни нови судири? САД ги повика државјаните…

Амбасадата на САД во Либан денеска ги…

САД се подготвуваат да ја евакуираат амбасадата…

САД се подготвуваат да ја евакуираат амбасадата…

(Видео) Значи може да има мир –…

Во време кога религијата често разделува наместо…