Скоро 50.000 Французи на митингот на Земур:…

На митингот на крајнодесничарскиот француски политичар Ерик Земур на…

(Видео) Францускиот претседателски кандидат доби шише по…

Демонстрант фрли шише со вода кон францускиот…

(Видео) Францускиот претседателски кандидат нападнат за време…

Францускиот претседателски кандидат на екстремната десница Ерик…

Взаемна соработка на двајца идни претседатели? Трамп…

Францускиот претседателски кандидат Ерик Земур во понеделникот…

Почнаа ckaндалите: Француски претседателски кандидат kaзнет за…

Францускиот претседателски кандидат од екстремната десница, Ерик…