(Видео) АПСЕЊЕ КАЈ КАТОЛИЧКА: Четири полициски возила…

Апсење се случи вечерва на кружниот тек…

Масакар во католичка црква во Нигерија: Има…

Се стравува дека десетици верници, меѓу кои…