Путин одобри користење на американските средства во…

Рускиот претседател Владимир Путин потпиша указ за…

Киев ќе ја конфискува зградата на руската…

Градскиот совет на Киев го раскина договорот…

Полска го конфискува рускиот имот во Варшава:…

Полска го започна процесот на конфискација на…