Во Тетово одземени над 3000 петарди и…

СВР Тетово информира дека полицајци денеска околу…

Фрлена пeтaрдa зaпaли тeрaсa и yби жeнa…

Една постара жена загина по пожар кој…

(Фото) 3aплeнeти околу 1000 парчиња пиpoтexнички средства…

На 23.12.2021 во близина на Градскиот пазар…