(Видео) На Бајден му се спуштија осигурачите:…

– Американскиот претседател Џо Бајден вчеравечер на…

„Македонија и во 2020 и во 2021…

Македонија поради корупцијата на власта е закована…

„Пред присилна наплата, институциите да ги согледаат…

За да постигнеме побрзо надминување на економските…