Се провоцира нов конфликт? Северна Кореја истрела…

Северна Кореја истрела неидентификуван проектил во Јапонското…

Украински проектил повреди жители на гранична област…

Проектил испукан од правец на Украина паднал…

(Фото + Видео) Снимка од моментот кога…

Руски проектил денес ја погоди телевизиската кула…

Нападната главната телевизиска куќа во Киев? Оштетена…

Главната телевизиска кула во Киев, главниот град…