Американски сенатор: Украина никогаш немаше да победи

Томи Тубервил, исто така, ја отфрли идејата…

Американски сенатор: Никој не верува дека Украина…

Американското раководство требa да стави крај на…

Американски сенатор: Киев може да стане руски…

Демократот Крис Марфи инсистираше на тоа дека…

Сенатор од Северна Дакота загина во авионска…

Сенаторот од Северна Дакота, Даг Ларсен неговата…