Стопанската комора очекува Законот за солидарен данок…

Законот „лебди во воздух“ и има основа…

Стопанската комора најави дека ќе го оспори…

Носењето на Законот за данок на солидарност…

Стопанската комора пред Уставен суд ја оспорува…

Уставниот суд информира дека Стопанската комора на…

Стопанската комора ги оcпopи пред Уставен cyд…

Стопанската комора на Македонија ги оспори денеска…