Сорос и Харис се супернегативци од реалниот…

Вдовицата на пензионираниот полицаец, кој беше убиен…

Орбан го “утепа” Сорос: Поттикнувач на војна,…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан го наведе милијардерот…

Сорос: Општеството можеби нема да го преживее…

Руската инвазија на Украина можеби го означи…

Путин го вознемири Сорос: Русија и Кина…

Американскиот милијардер Џорџ Сорос објави коментар во…