Tpaгедија: Љубе Димитриевски кој беше исчезнат е пронајден мpтoв

t

Љубе Димитриевски човекот кој беше исчезнат два дена е пронајден мртов, да му е светол патот до вечноста, пишува во објава од страна на неговото семејство.

Ви благодарам на сите за објавата за Љубе, пишува во статусот објавен на фејсбук.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Пронајден убиен и исчезнатиот Панче, истите лица…

По преземени опсежни мерки и активности од…

Tpaгедија: Љубе Димитриевски кој беше исчезнат е…

Љубе Димитриевски човекот кој беше исчезнат два…

Апел за пomoш на социјалните мрежи: Се…

Се бара лицето Љубе Димитриевски. -Ве молам…

Пронајден мpтoв заменик генералниот секретар на Народното…

Заменик генералниот секретар на Народното Собрание на…