Арсовска: Имам закани по мојот и животот на моето дете

t

Во емисијата „Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ, градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, вели дека добивала закани по својот живот: „Знаете како, јас сметам дека доволно закани имав во изминатиот период. Ниту се плашам, ниту придавам значење.“ – Истакна таа.

„Имав закани по животот мој, по животот на моето дете. Беа напаѓани сите членови на моето семејство, од прв до последен. Таквите типови на напади нема да предизивикаат ништо друго, освен јасно изразена воља да се излезе на крај со сите оние злоупотреби кои што се во градот. На тоа се должат до овој момент. Затоа што се плашат од одговорноста која следи.“ – Додаде Арсовска.

„Јас кажав како ќе работам уште од првиот ден на овој градоначалнички мандат. Јас злоупотреби немам намера да правам, а оној кој што ги правел, тој има потреба да се грижи. Со закани и со напади нема ништо да постигнат.“ – Истакна градоначалничката

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Захарова откри на кого Лавров му рече…

Реченицата на министерот за надворешни работи Сергеј…

(Видео) Како може лидер да не ја…

Лидер е човек кој тоа што ветил…

Лавров: Во Европската унија нема демократија туку…

Во Европската унија нема демократија туку „дисциплина…

Лавров одговора на прашања на Инфомакс! Македонија…

Нема непртијателски држави и народи, туку непријателски…

(Видео) Хаос: Скопје и утрово е блокирано!

Скопје и утрово е блокирано поради Самитот…