(Видео+фото) Нaкитена новогодишнaта елкa во водитe на Охридското Езеро

t

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19-та година по ред, ја накитија новогодишната елка под вода кај Заливот на Коските во Охрид.

На уникатен начин им ја честитаат Новата година и божиќните празници на граѓаните на Македонија.

Подводната елка ќе биде своевидна атракција во склоп на музејот во пресрет на новогодишните празници .

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Еколошка катастрофа кај Струмица: Езерото Мантово крајно…

Жителите на струмичката котлина со бројни реакции…

(Видео+фото) Нaкитена новогодишнaта елкa во водитe на…

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19-та…