(Видео) ЕЖЕЊЕ – Секоја чест! Јапонецот Казухиро ја испеа “Едно име имаме” на концерт во Јапонија

t

Јапонскиот бас вокал Казухиро Корецу, кој работи во операта во Токио, а е познат како пријател на македонскиот тенор Благој Нацески повторно отпеа македонска песна.

После “Македонско девојче”, “Болен ми лежи Миле Поп Јорданов”, “Ако умрам ил загинам”, “1762 лето”, Јапонецот ја отпеа “Едно име имаме”.

Видеото е полно со емиции. Слушнете ја маестралната изведба во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ