(Видео) Македонската гордост Македон: Кога ќе пораснам сакам да бидам претседател на Македонија

t

Новогодишното видео полно со позитивна енергија е подготвено во рамки на кампањата „Вложуваме во млади таленти“, поддржана од Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија, во рамки на која Македон доби финансиска поддршка за развој на својот исклучителен талент.

Дали другарчињата препишуваат од Македон е само едно од забавните прашања на кои одговара малиот математички гениј Македон Димитровски во видеото од 120 секунди.

Македон и претходно, како и сега кажа дека кога ќе порасне сака да биде претседател на Македонија, а тоа го истакна токму на средбата со претседателот Пендаровски.

ЛИНК од видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ЗЛАТНО ДЕТЕ! Македон повторно се закити со…

Учествува на семинари за македонски јазик и…

(Видео) Светот слушна за генијалецот Македон ама…

Сегашниот македонски наставен систем нема соодветни програми…