(Видео) Следете во живо: Прес конференција на директорот на Ј.П Градски паркинг, Бојан Христовски

t

Следете ја во живо прес конференцијата на директорот на Ј.П Градски паркинг- Скопје, Бојан Христовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Засилено полициско присуство во Скопје

Во текот на изминатата вечер (19/20.07.2024) во…

Повеќе од 12 часа делови од Скопје…

Повеќе од 12 часа делови од Скопје,…

Три каснувања од кучиња скитници во Скопје…

Три каснувања од кучиња скитници се пријавени…

(Фото) Четири часа чекале за да тргне…

Пожар кој ја зафати пругата меѓу Гострижани…