Демант од ГРОМ: Новиот директор на ЗОО Скопје не е наш член!

t

ДЕМАНТ

Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ во целост ги демантира наводните објави во дел од медиумите дека лицето Драган Илиевски назначен за в.д. директор на Зоолошката градина во Скопје, е член или некогаш бил член на нашата партија.

Со оглед на наведеното, бараме овој демант да биде соодветно објавен.

Со почит,

Граѓанска опција за Македонија-ГРОМ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Прскање против возрасни форми на комарци овој…

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на…

Демант од ГРОМ: Новиот директор на ЗОО…

ДЕМАНТ Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ во целост…

Ракија не е за секого: Прободен и…

Британски војник бил нападнат за време на…

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Министерството за внатрешни работи соопшти дека на…

(Фото) Ексклузивно: Кај е Гоце, нека стане…

Вредни луѓе вечерва го разубавиле Скопје. Инфомакс…