Дино Мерлин од Скопје, Белград и Загреб заработи пет милиони евра

t

Босанскиот кантавтор Дино Мерлин е на голема турнеја по регионот.Тој во ноември одржа два концерти во белградската арена кои беа преполни.На почетокот на месецот имаше уште два во загребската арена а на крајот на годината ќе има два настапи и во Борис Трајковски“ во Скопје.

Српските медиуми пресметаа дека од овие настапи Мерлин ќе заработи пет милиони евра бидејќи најевтиниот билет е 20 евра а најскапите одат и до неколку стотини евра.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ