За пет дена тројца лекари си заминаа од “Ре-Медика” во “Аџибадем Систина”

t

Тројца лекари од “Ре-Медика” преминале во “Аџибадем Систина” за пет дена, објавија од “Систина” од каде велат дека прв од “Ре-Медика” заминал специјалистот по улорогија Сотир Ставридис, по него торакалниот хирург Андреја Арсовски, а вчера заминал и гинекологот-акушер Глигор Димитров.

Продесорот Арсовски пред два дена на Фејсбук ги извести пациентите дека има ново работно место и му се заблагодари на тимот за досегашната соработка во Ре-Медика.

Генералната директорка на Ре-Медика, Елица Јорданова за А1 ОН вели дека лекарите си заминале од нивната болица за повеќе пари.

Од Аџибадем Систина, пак, велат дека континуирано работат и инвестираат во докажан кадар и најнова медицинска опрема.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

За пет дена тројца лекари си заминаа…

Тројца лекари од "Ре-Медика" преминале во "Аџибадем…

ЉУБОВ, ГРИЖА И ПОСВЕТЕНОСТ – 21 ГОДИНА…

Беспрекорна грижа, најсовремени услови и примена на…