Иванов: Кога државата зема кредити да даде плати и пензии си прави неизбежно харакири

t

Кога државата зема кредити за да ги поткрепи платите и пензиите тогаш таа, неизбежно, си прави – харакири!!, коментира новинарот Зоран Иванов.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Чомовски, Тричковски и Иванов: Оркестрирано сите yдpија…

Никола Димитров си стави мета на грбот…