Изгоре една прекрасна зграда, убава и кога се распаѓаше…

t

Битолчани изгорени од пожарот кој вечерва избувна во Жито Битола.

Изгоре и “Жито Битола”, една прекрасна зграда која беше запуштена, но убава дури и кога се распаѓаше. И скоро реновирана. Комбинатот уште одамна го изгореа заедно со работниците во транзицијата, комбинат кој ја хранеше цела Битола.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

СДСМ и ЦДУ потпишаа меморандум за соработка

Денес во просториите на Социјалдемократскиот сојуз на…

Родителите на убиецот на Данка проговориле низ…

Мајката и таткото на Дејан Драгијевиќ, еден…

Напаѓачот од Арачиново сè уште е во…

Авторот на вооружениот напад во Арачиново и…

Никој не сака да ги брани –…

Дејан Драгијевиќ и Срѓан Јанковиќ, осомничени за…

Орбан: Српска им припаѓа на Србите

Унгарија и Република Српска наскоро ќе бидат…