Курсна листа: Видете колку чинат валутите денес

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5558 денари, а на американскиот долар 56.0260 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.4560 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ММФ: НБРМ е добар пример за транспарентност

Гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска одржа предавање на „Форумот…

Србите меѓу земји со најевтина струја во…

Електричната енергија е еден од највиталните ресурси…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…