Курсна листа: Колку чинат доларот, еврото, рубљата денес?

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5190 денари, а на американскиот долар 57.7806 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.8744 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Ангеловска-Бежоска: Западен Балкан има понизок БДП за…

Малата инволвираност на жените во општеството, не…

Курсна листа на НБРМ, ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ, ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Дојава за бомба во НБРМ!

Анонимна дојава за бомба во зградата на…