Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат валутите денес

t

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска изнесува 61.5450 денари, а американскиот долар чини 58.1546 денари. Британската фунта изнесува 73.0765 денари.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото…

НБРМ објави: Бруто надворешниот долг е зголемен…

Бруто надворешниот долг на Македонија во првиот…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото…

И Британија ги намалува економските санкции: Усвоени…

Велика Британија направи исклучок за одредени поединци…