Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите денес?

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5965 денари, а на американскиот долар 56.2936 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.6655 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ММФ: НБРМ е добар пример за транспарентност

Гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска одржа предавање на „Форумот…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Ангеловска-Бежоска: Западен Балкан има понизок БДП за…

Малата инволвираност на жените во општеството, не…