Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите денес?

t

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска изнесува 61.5560 денари, а американскиот долар чини 56.8384 денари. Британската фунта изнесува 74.1907 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Видете колку вредат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Форбс ја именуваше добитничката на наградата „најмоќна…

Поддршката на Урсула фон дер Лајен за…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа: Ова е денешната вредност на…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…