Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната вредност на валутите

t

Според курсната листа на НБРМ, средниот курс на еврото денеска е 61.4950 денари, а на американскиот долар 61.5812 денари. Средниот курс на британската фунта е 70.3604 денари.

Во продолжение вредноста на валутите:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ангеловска-Бежоска: И покрај шоковите, стабилноста на денарот…

На покана на Централната банка на Исланд…

ММФ: НБРМ е добар пример за транспарентност

Гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска одржа предавање на „Форумот…

Србите меѓу земји со најевтина струја во…

Електричната енергија е еден од највиталните ресурси…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…