Курсна листа на НБРМ, ова е денешната вредност на валутите

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6890 денари, а на американскиот долар 56.7255 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.9212 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ММФ: НБРМ е добар пример за транспарентност

Гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска одржа предавање на „Форумот…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат валутите…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Ангеловска-Бежоска: Западен Балкан има понизок БДП за…

Малата инволвираност на жените во општеството, не…