Младиот артист Валентино Милорадевски од Куманово ја објави својата нова песна „Самама“

t

Младиот артист Валентино Милорадевски од Куманово попознат како Тино Брзи ја објави својата нова песна под името „Самама“.

Во море песни за алкохол и брзи коли, тој својата песна ја напишал за неговата сакана, која како што тој вели, кога го погледнала му застанало срцето.

– Сакајте се, љубовта го прави светот поубави не чекајте, побарајте го, побарајте ја, ако сте сами“, порачува Тино.

Станува збор за малд 23-годишен арист кој е решен да ја освои македонската, а потоа и балканската музичка сцена.

Како звучи неговото најново остварување слушнете во продолжение.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ