Новата словачка Влада најавува нови даноци

t

Новата словачка Влада планира да ги зголеми постоечките даноци и да воведе нови за финансирање на зголемувањето на пензиите и другите расходи и постепено да го намалува буџетскиот дефицит, според програмата усвоена денеска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Видео) ЛИДЕРСКА СРЕДБА ВО ПОНЕДЕЛНИК! Ова се…

Уставни измени, претседателски и парламентари избори и…

Ќе падне Владата на Шолц? Се бараат…

Лидерот на Христијанско-социјалната унија (ЦСУ), Маркус Зодер,…

Словачки министер: Испраќањето оружје во Украина не…

Словачкиот министер за надворешни работи Јурај Бланар…

Словачкиот премиер ја запре комуникацијата со четири…

Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина…

Словачка се закани дека ќе ги блокира…

Словачкиот министер за надворешни работи го отфрли…