Поради дефект без вода Драчево, Долно Лисиче, Студеничани, Батинци, Моранe, Орешани и Зелениково

t

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, известува дека денеска без вода ќе бидат село Драчево, населба Драчево, село Долно Лисиче, Студеничани, село Батинци, село Моранe, Орешани и Зелениково.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Дел од општина Центар без вода

Без вода денеска од 9 часот ќе…

Хрватскиот министер за здравство по појавата на…

Откако едно лице претходно било хоспитализирано во…

Поради дефект без вода Драчево, Долно Лисиче,…

Регионалниот центар за управување со кризи на…

ОН велат дека децата во Газа пијат…

Детскиот фонд на Обединетите нации (УНИЦЕФ) денеска…

Без вода дел од населба Влае

ЈП Водовод и канализација - Скопје информира…