Објавено на:

П*pно видео среде заседавање на италијанскиот сенат

t

„Зум“ состанокот на италијанскиот Сенат бил прекинат со објавување на анимирано порно видео со ликови од видео играта „Final Fantasy“.

Виртуелниот состанок на италијанските законодавци и академици бил прекинат на кратко кога интернет трол објавил анимирано порно видео со ликови од видео играта.

.

Ликовите од видео играта „Final Fantasy“ биле главните протагонисти на компјутеризираното порно видео кое траело околу 30 секунди пред „шегобиецот“ да биде фатен и исфрлен од состанокот.

„Некој тајно влезе на состанокот.“

На состанокот, организиран од Палатата на Јустинијан на италијанскиот Сенат, присуствувале бројни пратеници од Движењето 5 ѕвезди, како и академици, меѓу кои и физичарот Џорџо Паризи, кој минатата година ја доби Нобеловата награда.

Сенаторката Марија Лаура Мантовани рече дека за ова ќе ја извести полицијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Сенаторот Мит Ромни ќе се пензионира

Сенаторот Мит Ромни рече дека нема да…

СДСМ: Резолуцијата во Сенатот e признание за…

Резолуцијата во американскиот Сенат да се слават…

Во Сенатот предложена резолуција за чествување на…

По иницијативата на Обединетата македонска дијаспора (ОМД),…

Сенатот сака да го одземе правото на…

Американскиот Сенат синоќа гласаше за вклучување на…

П*pно видео среде заседавање на италијанскиот сенат

„Зум“ состанокот на италијанскиот Сенат бил прекинат…