Солза Грчева од пред Собрание бара да се протера евроамбасадорот од Македонија!

t

Претседателката на “Глас за Македонија”, Солза Грчева од пред Собранието на Република Македонија денеска побара да се протера евроамбасадорот од Македонија.

– За ова треба да одговараат и ви ветувам дека ќе одговараат, нема веќе циле миле. Договорите се хартија која секој момент може да заврши во Вардар. Не треба преговори, треба да се протера евроамбасадорот од Македонија, порача Грчева од пред Собранието.

Следете го протестот во живо на следниот ЛИНК.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ