Споделете да помогнеме: На Никола Тимов му требаат финансиски средства за операција

t

Нашиот сограѓанин брат Никола Тимов во текот на ноќта имаше здравствени компликации со белите дробови (бронхопнеумонија) и е итно испратен во Скопје каде што му претстои тешка операција. Заради тоа се јавува проблем за обезбедување на финансии кои во понеделник треба да бидат уплатени. Ние бевме контактирани доколку можеме некако да помогнеме па ве замолуваме доколку сте во можност да донирате колку што можете и сите заедно да направиме едно добро дело.
Стопанска банка АД Скопје
Татјана Стојчева
200002277030663
Цел на дознака: Направи добро дело

Отворени се и броеви за донации
Т-Мобиле 070143119
А1 143462

За повеќе информации слободно ѕвонете на 071 855 559 – Александар

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Пропаѓањето на американски банки нема да влијае…

Само 6,6 отсто од вкупните обврските на…

(Видео) Израелски историчар од Скопје: Сра*е е…

Несомнено е дека за депортацијата на македонските…

Слаб земјотрес во југоисточниот дел на Македонија

Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје…

Тажно: Најмладиот пациент кој оди на дијализа…

Најмладиот пациент во Македонија што оди на…

Никогаш да не се заборави: Се одбележуваат…

Од денеска до недела ќе се одбележуваат…