Утре пола Македонија неколку часа без струја

t

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.12.2021 година без електрична енергија ќе останат:
• Во период од 08:00 до 15:30 часот, корисниците од дел од с.Градовци (општина Зелениково);
• Во период од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од социјална зграда во нас.Драчевиќ (општина Кочани);
• Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од улиците Ана Поцкова, Маршал Тито, Илинденска, 6-ти Ноември, Киро Донев, 22-ри Октомври и 15-ти Корпус (општина Струмица);
• Во период од 08:00 до 15:30 часот, корисниците од објектите покрај главниот пат за Радибуш и објектите околу Полиција и пожарна (општина Ранковце);
• Во период од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од селата – Сенокос на излез, Горјане, Неготино, Градец и Сенокос – краткотрајно (општина Врапчиште);
• Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Востаничка, помеѓу ул.Славејко Арсов и ул.Црниче, ул.Партениј Зогравски, помеѓу ул.Црниче и ул.Димитар Беровски, ул.Црниче, помеѓу ул.Партениј Зогравски и ул.Рислски Конгрес, ул.Димитар Беровски, помеѓу ул.Црниче и ул.Партениј Зогравски, ул.Славејко Арсов, помеѓу ул.Востаничка и ул.Димитар Беровски, дел од ул.Белградска и куќите помеѓу инфективна и психијатрија (општина Кисела Вода);


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

200 евра сметка никогаш не cум платил:…

Првоаприлска шега во јануари или навестување дека…

Митовски: Неколку месеци наназад имаме тивки рестрикции…

Уредникот на Инфомакс, Александар Митовски во своето…

Сиpoмаштија: ЈП Државни патишта најавува дополнителни рестрикции…

Јавното претпријатие „Државни патишта“ објави дека започнува…

Делови од Скопје утре неколку часа без…

Регионалниот центар за управување со кризи на…

(Видео) Ако ЕЛЕМ беше на здрави нозе…

Интегрален текст од прес-конференцијата на Горан​ Николов,…