(Фото галерија) Еве како изгледаше најлудата ноќ на плоштад Македонија

t

Неверојатна беше атмосферата на плоштадот Македонија на најлудата ноќ во годината, дочекот на Новата година.

Стотици граѓани, млади и стари, новата година ја дочекаа традиционално на плоштад.

 

За нивната забава се погрижија 10-тина македонски изведувачи кои направија вистински штимунг. Што е најважно за разлика од минататите години Градот Скопје годинава не потроши ниту денар.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Се запали автомобил пред плоштадот „Скендербег”

На влезот пред Старата скопска чаршија, кај…

Последен поздрав на скопјани со Аки: На…

На Градскиот плоштад во Скопје медиумски и…

Напладне продолжува седницата за изборот на новата…

Денеска во 12 часот ќе продолжи седницата…

Пуштена во оптек новата монета од две…

По повод 20-годишнината од еврото и почетокот…

(Фото галерија) Еве како изгледаше најлудата ноќ…

Неверојатна беше атмосферата на плоштадот Македонија на…