(Фото) Што се случува? – Дете со посебни потреби не сакаат да го примаат во Детската болница?

t

АЛООО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО ЈАВНО АПЕЛИРАМЕ, ДЕТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВИ УМИРА ПО ХОДНИЦИТЕ НА ДЕТСКА БОЛНИЦА УШТЕ ЕДНУШ ЈАВНО ВИ УКАЖУВАМЕ ДЕТЕНЦЕТО Е СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ И ВИ УМИРА ПО ХОДНИЦИТЕ И ТОА
….ВО МНОГУ ТЕШКА КРИТИЧНА ЗДРАВСТВЕНА ПОЛОЖБА!!!

ВО ОВИЕ МОМЕНТИ ПРЕД НЕКОЛКУ МИНУТИ ДИРЕКТНО ОД МАЈКАТА НА ТЕШКО БОЛНОТО МОМИЧЕ ГИ ПРИМИВ ИНФОРМАЦИИТЕ И СЛИКИТЕ……

НА ДЕТСКА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ СО ЧАСОВИ ДЕТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ СО ТЕШКИ КОВИД СИМТОНИ И ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ОСТАВЕНА ВО МИЛОСТА НА ХОДНИЦИТЕ НА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА ….РОДИТЕЛИТЕ БАРААТ ПОМОШ ПОШТО

ДЕТЕВО НЕ САКААТ ВО БОЛНИЦА ДА ГО ПРИМЕТ!

ДАЛИ ОВДЕ ИМА ЗДРАВСТВО ИЛИ АПАРТХЕЈД????

ВО МОМЕНТИ ПРИМИВ СЛИКА НА ТОПЛОМЕТАРОТ ПОКАЖУВА ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА….

НАРОДЕ МОМИЧЕТО Е СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ!!!

НАРОДЕ ЖАЛНА ДРЖАВА МАСОВНО СПОДЕЛУВАЊЕ, пишува на Фејсбук Хасан Селмановски.

Објавата на Фејсбук може да ја погледнете ТУКА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Член на комисијата потврди: Бугарските историчари инсистираат…

Не работиме на утврдување на статусот на…

(Во живо) Отварање на бугарскиот културно-информативен центар…

Следете го во живо отварањето на новиот…

Добро утро со Инфомакс: Денешните историски докажувања…

Ѓорче Петров е македонски професор, публицист, историчар,…

Зајкова: Државава нема друга алтернатива освен ЕУ

Немаме веќе ниту време, ниту генерации за…

Добро утро со Инфомакс: Ќе ја оставиме…

На тројца комити, еден кодош, или во…