Објавено на:

Чистотата е половина здравје, а ова е грдата и болна слика на Штип

t

Чистотата е половина здравје, а ова е грдата и болна слика на Штип, велат од Левица.

Во еден од ретките зелени појаси на градот, оти сè друго се избе(ка)тонира, глетката е повеќе од загрижувачка.

Каде се локалните власти во континуитет да го чистат ѓубрето? Каде се локалните власти да погледнат малку пошироко од нивните бизнис-интереси?

Дали молчењето од страна на Општина Штип, значи одобрување за ваквите постапки

Знаеме дека во близина на оваа локација е филтер станицата, а местото го користат и голем број спортисти и рекреативци за своите слободни активности 

На денешниот 7 Април, Денот на здравјето, Левица – Штип апелира до Јп Исар за чистење и отстранување на овие диви депонии во Штип!

Вие заборавате да исчистите!

Народот вам не ви заборава!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Видео) Јанчев: Ни ЕУ, ни НАТО, ни…

Прво е Македонија, а потоа е сѐ…

Трагедија: Едно лице почина, а друго се…

Едно лице почина, а друго се бори…

Пратениците на Левица и во овој мандат…

- 366 илјади евра за патни трошоци за пратениците од коалицијата ДПМНЕ-СДС-ДУИ за една година. Крмов и Апасиев не земаа ниту денар, велат од Левица. -…

Мециновиќ: НЕ за патни трошоци, средствата да…

- Јас ќе бидам искрен, можеби е…