Објавено на:

Шokaнтни информации од Норвешка: Пронајдени антитела на Ковид 19 во крвни примероци од декември 2019-та година

t

Норвешките научници дојдоа до изненадувачки резултати на анализата на крвта од жители во земјата, кои можеби ќе ја променат историјата на пандемијата во светот.

Во времето кога лекарите од Вухан за прв пат се запознаваа со коронавирусот, повеќе Норвежани веќе биле во допир со вирусот, бидејќи се пронајдени антитела на ковид-19 во повеќе примероци од крв, земени во текот на декември во 2019 година. Дури наредниот месец, значи на почетокот од 2020 година во Европа беше регистриран првиот случај на ковид-19.


Норвешките научници дојдоа до изненадувачки резултати на анализата на крвта од жители во земјата, кои можеби ќе ја променат историјата на пандемијата во светот.

Во времето кога лекарите од Вухан за прв пат се запознаваа со коронавирусот, повеќе Норвежани веќе биле во допир со вирусот, бидејќи се пронајдени антитела на ковид-19 во повеќе примероци од крв, земени во текот на декември во 2019 година. Дури наредниот месец, значи на почетокот од 2020 година во Европа беше регистриран првиот случај на ковид-19.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ова е жената за која е напишана…

Украинскиот бенд „Калуш оркестра“ победи на Евровизија…

Младо македонско девојче загина на работно место…

Дваесетидвегодишна девојка од Македонија загина во несреќен…

Дел од школите во Србија ќе преминат…

За да се заврши успешно школската година…

Џамбаски: САД и ЕУ да ја притиснат…

„Притисокот врз Бугарија доаѓа од западните земји…

Во Триполи повторно дојде до судири откако…

Во Триполи денеска повторно дојде до судири…