Костадинов кој пропагира анектирање на Македонија се…

Бугаринот кој во Македонија отворено пропагираше анектирање…

ДРЖАВО ЌЕ РЕАГИРАШ ЛИ?! Бугарски книги ќе…

Провоцираат па велат Македонците шират говор на…

Мора да се одземе лиценцата на Асани,…

Условната казна за струшкиот гинеколог кој со…

Бугарите најавуваат: Ќе доаѓаат и на 4…

Бугарите најавуваат дека ќе доаѓаат на заеднички…

Јас и Стари не мрдаме од позиција:…

Има непотврдена информација дека наводно ќе биде…

(Видео) Траги-комедија, нашите цариници се корумпирани ама…

Дека Бугарија е корумпирана држава знае и…

(Видео) Можете ли да замислите Турција да…

Ицо Најдовски - Перин ги направи властите,…

Ако си против загадувањето од УСЈЕ те…

Цементарницата Титан-Усје е еден од најголемите загадувачи…

(Видео) Српски навивачи во Мелбурн извикуваат „Србија-Русија“…

Српски навивачи денеска се собраа пред стадионот…